3-koren concert 2022 in Haren

Gepubliceerd op: 29 mei 2022

Op zondag 12 juni zal er een 3-koren concert plaatsvinden in de  H. Nicolaaskerk te Haren (Gn). We zijn blij dat we nu weer een concert kunnen organiseren. Er zal muziek te horen zijn van een koor uit Haren en een tweetal koren uit Bavel (nabij Breda).

 

Het Gemengd Koor AmbiCiuS uit Bavel is een Gemengd koor (opgericht in 1795). Het koor staat onder leiding van Ineke van der Meulen en zingt vooral licht klassieke werken. Tijdens dit concert brengen zij o.a. de Cantique de Jean Racine (G. Fauré) en Zigeunerleben (R. Schumann) ten gehore.

Het Brigida-dameskoor uit Bavel is actief binnen de parochie van Bavel en verzorgt vele vieringen. Zij zingen op het concert o.a. Heaven is a wonderful place (S.L. Maierhofer) en Arise My Love (L. Farnell). Het koor staat onder leiding van Ilse Pagen-Jordan. De begeleiding van de koren is in handen van Attie Vermeulen en Esther Lindeboom.

Het derde koor is het Nicolaaskoor van de H. Nicolaaskerk o.l.v. dirigent Sievert Holman. Zij zal o.a. het beroemde Jesu bleibet meine Freude (J.S. Bach) en Ave Verum (W.A. Mozart) zingen, met begeleiding door Drik Hoogstede.

 

Het concert begint om 15.00 uur en om de muzikale middag feestelijk af te sluiten, zal er na afloop een glaasje geschonken worden. De toegang is vrij. We hopen van harte u welkom te mogen heten. Hoewel de toegang gratis is, staat het u wel vrij om bij de uitgang een financiële bijdrage in de collecteschaal achter te laten!

Zondag 12 juni om 15.00 uur

Nicolaaskerk, Irenelaan 2, 9752 LS Haren (Gn)

Meer berichten

Hildegardviering 2022

Hildegardviering 2022

Op Zondag 10 juli 2022, om 10.30 uur wordt er weer een Hildegardviering/meeting georganiseerd.   WAT DOEN WE: HILDEGARDVIERING: Om 10.30 uur is er eerst op de deel van de boerderij een viering, waarbij pastoor Arjen Jellema en pastor Myriam Oosting voorgaan. De...

Bedevaart Groningen – Drenthe 2022

Bedevaart Groningen – Drenthe 2022

rondreis langs bedevaartsplaatsen in Europa Het heeft even geduurd vanwege de corona maatregelen in de afgelopen twee jaar. Het virus liet niettoe om op verantwoorde wijze op bedevaart te gaan. We pakken de draad weer op en gaan van 26 september tot en met 8 oktober...

Bonifatiusdag 2022

Bonifatiusdag 2022

  Bonifatiusdag 2022: ‘Door Bonifatius verbonden’ Duitse Fulda pelgrims en nieuwe bisschop Michael Gerber bezoeken Bonifatiusdag te Dokkum Zondag 12 juni a.s. is de Bonifatiusdag te Dokkum: het jaarlijkse gedenkfeest voor de heilige aan wie Dokkum haar internationale...