...

365 dagen kalender met elke dag een feest en-of heilige

Gepubliceerd op: 24 december 2022

Nieuw op Vier.nu kalender voor 365 dagen met elke dag een feest en/of een heilige

Op de website Vier.nu, die aandacht vraagt voor de christelijke hoogfeesten als onder meer Kerstmis, Pasen en Pinksteren, is ook een kalender te vinden. Op deze kalender is te zien op welke datum de hoogfeesten worden gevierd. Nieuw is dat elke dag een heilige wordt genoemd, wiens feestdag op die datum is. Vier.nu doet dit in samenwerking met de 365 Heiligenkalender en geeft tien exemplaren van de gedrukte versie van deze kalender cadeau.

Flora Bianchessi van strategie- en designbureau Impulsar, maakte een maandkalender met heiligen, liturgische (hoog)feesten en gedenkdagen. De heiligen in deze kalender zijn met zorg uitgekozen, met ruimte voor bekende namen, maar ook voor de minder bekende. Speciale aandacht is gegeven aan heiligen die verbonden zijn met het Nederlands taalgebied. Ook bevat de kalender heiligen uit de recente geschiedenis onder wie leken, mannen, vrouwen en martelaren.

Deze kalender op 2 x A4 formaat, uitgevoerd in full colour, is geïllustreerd met kunstwerken, of details daaruit, van grootmeesters als onder anderen Rafaël, Murillo en Beato Angelico. Deze werken zijn geselecteerd op twaalf thema’s die de kerkelijke traditie volgen.

Bestel de kalender direct en maak kans op een gratis exemplaar!

Via de onderstaande link kunt u de kalender 365 Heiligen bestellen. U kunt daarbij het gewenste aantal opgeven en afrekenen via iDeal. Tien snelle bestellers maken kans op 1 gratis exemplaar, als zij bij hun bestelling de code vier.nu Kerstmis doorgeven.

365 Heiligenkalender bestellen

Op Vier.nu is vanaf 22 december 2022 elke dag te zien wat er in de Kerk wordt gevierd en welke heilige die dag wordt herdacht.

Meer berichten

Ontmoetingsdagen voor mensen die hun partner hebben verloren

Ontmoetingsdagen voor mensen die hun partner hebben verloren

ONTMOETINGSDAG IN HOOGEVEENvoor mensen die hun partner hebben verloren De diocesane werkgroep Partnerverlies van het Bisdom Groningen-Leeuwarden organiseert elk half jaar in een andere regio een Ontmoetingsdag voor mensen, die hun partner door de dood hebben verloren....

Jezus Christus: basiscursus van de Bonifatius Academie

Jezus Christus: basiscursus van de Bonifatius Academie

Wie is Jezus Christus voor ons?Welke beelden van Hem komen we tegen in de Bijbel, in de Traditie en in de kunst?In een vijftal avonden gaan we ons bezig houden met deze vragen.We onderzoeken welke plaats Jezus Christus in ons geloven heeft.Bij elke avond hoort een...

Bedevaartreis in 2024

Bedevaartreis in 2024

In 2024 weer een Bedevaartreis met pastoor Jellema In 2022 hebben we met 17 parochianen een bedevaartreis gemaakt onder leiding van Pastoor Jellema. We hebben toen in drie dagen het gebied tussen Rijn en Maas verkend. Zij die mee zijn geweest op deze reis waren erg...

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.