Salvatorgemeenschap

– Hobotrio o.l.v. Bindert Posthuma
– Artistieke leiding: Chris Fictoor

zie ook: Affiche Allerzielen muziek

Op zondag 29 oktober 2017 vindt in de Stad Groningen een bijzondere en sfeervolle ‘avondmuziek’ plaats rond het thema Allerzielen. Locatie is de San Salvatorkerk Groningen, aan de Hora Siccamasingel 202, hoek van Iddekingeweg. Aanvang 20.00 uur; einde 21.15 uur. De entree is vrij, met een collecte bij de uitgang.

In een veelzijdig programma klinkt vocale en instrumentale muziek, vanaf de Middeleeuwen tot nu, uitgevoerd door elk van de meewerkende ensembles. Het programma wordt geopend en afgesloten door alle ensembles gezamenlijk.

De muziek wordt uitgevoerd door professionele instrumentalisten en twee koren. Artistieke leiding van de avond is in handen van dirigent/componist Chris Fictoor. De avond wordt georganiseerd door de San Salvatorkerk en de meewerkende musici.

Deze avond rond Allerzielen is een jaarlijkse traditie en sluit aan bij de verdere profilering van de prachtig klinkende San Salvatorkerk, onder de titel ‘Op adem komen’, met passende muziek door koren en blazers.

Nadere informatie kunt u verkrijgen bij:
Chris Fictoor – tel. 06-53799635; mail c.w.a.fictoor@fictoor.nl