Walfriedgemeenschap

Interparochiële Ontmoetingsdagen

by | 30 juni 2017 | Archief 2017 |

Het is dit najaar voor de 69ste keer dat de jaarlijkse Ontmoetingsdagen worden georganiseerd voor parochianen die wat ouder zijn en die er graag eens een paar dagen uit willen zijn om oude contacten te hernieuwen, of samen met vrienden of kennissen een paar gezellige dagen door te brengen. Ook zijn de dagen bedoeld voor mensen die niet meer zo goed ter been zijn en niet zo gemakkelijk de deur uit kunnen.

Hoe zien de dagen er uit?
Elke dag wordt begonnen met een kerkdienst, daarna koffie of thee met wat lekkers er bij en na een heerlijke lunch kunt u een kaartje leggen, een spelletje doen, even naar het winkelcentrum lopen of gewoon gezellig wat bijpraten. s`Middags is er amusement in de vorm van een optreden van een koor, een bingo met leuke prijzen, een liedjeszanger, cabaret, etc. etc.
Lijkt het u te vermoeiend zo`n hele dag, dan kunt u tussen de middag even rusten in een aparte ruimte waar een aantal bedden klaar staan. Mocht drie dagen te druk voor u zijn, dan kunt u zich ook opgeven voor twee dagen of desnoods voor één dag. U kunt natuurlijk op eigen gelegenheid komen maar veel gasten komen met deeltaxivervoer.
Indien nodig kunt u gehaald en gebracht worden door vrijwilligers/sters of door een rolstoelbusje van het Rode Kruis.
De mensen van de verpleging en Rode Kruis zijn alle dagen aanwezig om waar nodig hulp en verzorging te geven.
Een grote groep enthousiaste dames en heren staat voor u klaar om er voor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

De ontmoetingsdagen worden gehouden in de Emmaüskerk, Ra 4 in de wijk Lewenborg op
dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 oktober 2017

Voor deelname kunt u zich tot uiterlijk 15 september opgeven bij uw contactpersoon of pastor in uw parochie of rechtstreeks bij:
Mevr. van Duijn tel: 3133377 of de heer Krol tel: 5713370.