Benefietconcert in de Emmauskerk

Gepubliceerd op: 22 August 2019

Op 4 oktober is er een benefietconcert in de Emmaüskerk. Met dit concert en de maaltijd vooraf steunen we de crowdfunding actie voor een hulphond voor Nancy (18 jaar) uit onze parochie. Met een hulphond kan ze zelfstandiger leven. Voor de hond en alle trainingen is ca €13.000,- nodig.

U kunt tijdens het concert genieten van o.a. het Emmauskoor, Ala Kondre (Surinaams/ Antilliaans koor), Swing AHA (gipsy jazz), “Wally kwartet” e.a. Nog niet alle toezeggingen zijn op dit moment binnen.

Het genieten begint vooraf. Voor slechts €10,- geniet u van een Surinaams/Javaans tweegangen diner. Ook aan vegetariërs is gedacht. Vanaf 18 uur bent u welkom. Opgave vooraf is verplicht. Stuur een e-mail naar piet@vgijssel.nl en geef aan met hoeveel mensen u komt en of u vegetarisch wilt eten.
Het toetje is natuurlijk het concert dat om 20 uur precies begint. Het bijwonen van het concert is gratis.

En als ook u/jij een muzikale bijdrage wilt leveren, geef je dan op voor het Open Podium.

Open Podium
Een belangrijk onderdeel van het programma is het Open Podium. Iedereen die dat wil kan zich opgeven, alleen of met een groepje, om één nummer te presenteren.
Voor informatie en opgave:
Hanneke Meijer, 050-3181919, Hanneke Meijer
Piet van Gijssel, 050-5423892, Piet van Gijssel

Uw/jouw bijdrage als vrijwilliger
Op 4 en 5 oktober moet er van alles gebeuren, zoals het klaar maken van de ruimte, tussendoor opruimen, inschenken van drankjes, verkoop consumptiebonnen, de kerkzaal weer in orde maken, etc.
Uw/jouw bijdrage is zeer welkom.

Opgave bij Piet van Gijssel, 050-5423892, Piet van Gijssel
NB De netto opbrengst gaat volledig naar het goede doel.

Meer berichten

Vieringen in de Emmauskerk v.a. 19 juni

Vieringen in de Emmauskerk v.a. 19 juni

Op zondag 19 juni mogen we in de Emmauskerk met een dienst o.l.v. parochianen weer gaan vieren. Wel zullen we ons allerlei beperkingen moeten opleggen. Natuurlijk handen ontsmetten bij binnenkomst, 1 ½ meter afstand houden van elkaar en zo meer. We beraden ons nog hoe...

Pinksterbrief Nederlandse bisschoppen

Pinksterbrief Nederlandse bisschoppen

‘Mogen wij u een vraag stellen?’ 28 mei 2020 ‘Mogen wij u een vraag stellen? Hoe denkt u dat u zich zult voelen als u een dezer dagen weer naar de kerk kunt gaan?’ Hiermee opent de brief aan gelovigen van de Nederlandse R.-K. bisschoppen voor Pinksteren 2020. De vraag...

Standaard- of formuliergebeden

Standaard- of formuliergebeden

Jaren geleden was ik bij een lezing van iemand die van protestant katholiek was geworden. Het was voor haar een verademing dat ook een standaardgebed als gebed kon worden beschouwd. Dat was nieuw voor haar. Zij kwam uit een protestantse traditie waarin een gebed...