Gepubliceerd op: 24 januari 2021

Het parochiebestuur en de locatieraden hebben digitaal collecteren mogelijk gemaakt. We werken steeds minder met contant geld wat we op zak hebben voor de collectes en nu in corona tijd komen we ook minder in de kerk naar de vieringen.

U kunt dan bijdragen aan de collectes via de Scipio app voor digitaal collecteren.
Met een gewone bankoverschrijving naar de bankrekening van uw geloofsgemeenschap kan het ook maar dan krijgt u voor elke collectebetaling ook de transactiekosten van de bank.
Bij gebruik van de app hebben we dat alleen maar bij het opwaarderen van een tegoed wat u in de app zet, middels een iDEAL betaling. Die transactiekosten zijn voor de parochie. Om de kosten laag te houden is de minimum opwaardering € 25,-.

Vanuit dat tegoed kunt u aan diverse collectes kleinere bedragen toekennen zonder bankkosten. De bijdrage aan de collecte kunt u op elk gewenst moment doen b.v. in de kerk tijdens of na afloop van de viering maar ook op een willekeurig moment thuis.
U ziet in de app de lopende collectes. Als u een collecte aan toetst dan kunt u vanuit het tegoed wat in uw app staat een bedrag toekennen aan die collecte.
Op deze manier kunt u de collectegiften eventueel aftrekken voor de belasting.

Als u zich aanmeldt bij de penningmeester (penningmeester@hildegardparochie.nl ) met uw e-mailadres dan krijgt u van Scipio een uitnodiging om de app te installeren op uw mobiele telefoon met een instructie filmpje. Dan wijst het zich van zelf.
Als u zich aanmeldt dan stuur ik u verdere instructies en kan ik of iemand van de locatieraad zo nodig helpen met installeren.

Aad Stolwijk,
Penningmeester.

Meer berichten

Speciale uitgave van het bisdomblad Spreek!

Speciale uitgave van het bisdomblad Spreek!

Gisteren en vandaag bij abonnees op de mat gevallen en bij dit bericht vindt u de elektronische PDF-versie. Deze Spreek! is mede mogelijk gemaakt door parochievrijwilligers in ons bisdom (zie redactioneel Voorwoord). Met het thema ''Opnieuw beginnen'' is de inhoud na...

Kerstgroet Walfriedraad

Kerstgroet Walfriedraad

Moge God u nabij zijnop al de wegen die u gaat.Moge Hij u zegenen met zijn Licht. De Walfriedraad wenst u gezegende kerstdagenen een zalig Nieuwjaar.Vieringen: 1e kerstdag : 11.15 uur. Euch. viering - voorganger Pastor Arjen Jellema2e kerstdag: 11.15 uur. Woord- en...

Nieuwsbrief Salvatorgemeenschap 21 december 2021

Nieuwsbrief Salvatorgemeenschap 21 december 2021

Beste medeparochianen, Helaas zijn na de aanscherping van de coronamaatregelen per 1 december nieuwe aanscherpingen van kracht per 19 december. We begrijpen dat dit weer een teleurstelling zal zijn voor velen, juist ook in deze tijd, maar om met de bisschoppen te...