Hildegardviering 2022

Gepubliceerd op: 3 juni 2022

Op Zondag 10 juli 2022, om 10.30 uur wordt er weer een Hildegardviering/meeting georganiseerd.

 

 • WAT DOEN WE: HILDEGARDVIERING: Om 10.30 uur is er eerst op de deel van de boerderij een viering, waarbij pastoor Arjen Jellema en pastor Myriam Oosting voorgaan. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door het koor Jozef’s Notenhout van Zuidhorn.
 • HILDEGARDMEETING: Na de viering beginnen we met koffie/ thee/ limonade met een gebakje op de Hildegardpromenade. Er is immers wat te vieren, 5 jaar Hildegardparochie. Fijn om elkaar in een ontspannen sfeer, op een prachtige natuurlijke locatie, genietend van het uitzicht, te ontmoeten.
  Tevens is er de mogelijkheid om meer te weten te komen van het leven op een boerderij. Er is zelfs een kunstkoe, zodat u kunt ervaren hoe het is om een koe te melken. Ook is er een quiz gemaakt om onze kennis te toetsen.
  En we worden in de gelegenheid gesteld om de kerk in Zuidhorn te bezichtigen. Er zullen daar mensen aanwezig zijn om het een en ander te vertellen. Voor degene die dat willen is er een route door de landerijen uitgestippeld om de tocht naar de kerk wandelend te doen.
  We sluiten op de boerderij tegen 15.00 uur af met een drankje. We gaan uit van mooi weer, zodat we een gezellige Hildegardpromenade tussen twee grote schuren in kunnen creëren. Mocht het weer wat tegenzitten, geen probleem, we wijken uit naar de deel.
 • WAAR: Hoendiep 32, Den Horn/ De Poffert. Op de boerderij bij Aad en Corrie Stolwijk, daar waar de geel-witte vlag hangt
 • WANNEER: Zondag 10 juli, viering om 10.30 – uiterlijk 16.00 uur
 • VOOR WIE: Echt iedereen is welkom, kinderen, jongeren, jongvolwassenen, ouderen en alles wat ertussen zit.
 • CATERING: Ja, natuurlijk. Na de koffie is er een lunch en op het eind sluiten we af met een drankje.
 • KOSTEN: Er staat op de boerderij een melkbus waarin u uw vrijwillige bijdrage kunt doen.
 • OPGEVEN: Ja, graag, handig voor de catering. In alle kerken ligt vanaf begin juni een intekenlijst. Bovendien wordt er bij de volgende Vierkant een opgaveformulier bijgevoegd.

Mailen kan ook:
Jozef: corriestolwijk@gmail.com
Walfried: elmo0@ziggo.nl
Nicolaas: drik@hoogstede.com
Salvator: lida.heethuis@gmail.com

Graag naam opgeven, mailadres en/of tel.nr., aantal personen en of u de kerk in Zuidhorn wilt bezichtigen. De deadline is maandag 4 juli.

Lies Ensing, Lida Heethuis, Drik Hoogstede en Corrie Stolwijk.

Meer berichten

Bedevaart Groningen – Drenthe 2022

Bedevaart Groningen – Drenthe 2022

rondreis langs bedevaartsplaatsen in Europa Het heeft even geduurd vanwege de corona maatregelen in de afgelopen twee jaar. Het virus liet niettoe om op verantwoorde wijze op bedevaart te gaan. We pakken de draad weer op en gaan van 26 september tot en met 8 oktober...

3-koren concert 2022 in Haren

3-koren concert 2022 in Haren

Op zondag 12 juni zal er een 3-koren concert plaatsvinden in de  H. Nicolaaskerk te Haren (Gn). We zijn blij dat we nu weer een concert kunnen organiseren. Er zal muziek te horen zijn van een koor uit Haren en een tweetal koren uit Bavel (nabij Breda).   Het...

Bonifatiusdag 2022

Bonifatiusdag 2022

  Bonifatiusdag 2022: ‘Door Bonifatius verbonden’ Duitse Fulda pelgrims en nieuwe bisschop Michael Gerber bezoeken Bonifatiusdag te Dokkum Zondag 12 juni a.s. is de Bonifatiusdag te Dokkum: het jaarlijkse gedenkfeest voor de heilige aan wie Dokkum haar internationale...