Hildegardviering 2022

Gepubliceerd op: 3 juni 2022

Op Zondag 10 juli 2022, om 10.30 uur wordt er weer een Hildegardviering/meeting georganiseerd.

 

 • WAT DOEN WE: HILDEGARDVIERING: Om 10.30 uur is er eerst op de deel van de boerderij een viering, waarbij pastoor Arjen Jellema en pastor Myriam Oosting voorgaan. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door het koor Jozef’s Notenhout van Zuidhorn.
 • HILDEGARDMEETING: Na de viering beginnen we met koffie/ thee/ limonade met een gebakje op de Hildegardpromenade. Er is immers wat te vieren, 5 jaar Hildegardparochie. Fijn om elkaar in een ontspannen sfeer, op een prachtige natuurlijke locatie, genietend van het uitzicht, te ontmoeten.
  Tevens is er de mogelijkheid om meer te weten te komen van het leven op een boerderij. Er is zelfs een kunstkoe, zodat u kunt ervaren hoe het is om een koe te melken. Ook is er een quiz gemaakt om onze kennis te toetsen.
  En we worden in de gelegenheid gesteld om de kerk in Zuidhorn te bezichtigen. Er zullen daar mensen aanwezig zijn om het een en ander te vertellen. Voor degene die dat willen is er een route door de landerijen uitgestippeld om de tocht naar de kerk wandelend te doen.
  We sluiten op de boerderij tegen 15.00 uur af met een drankje. We gaan uit van mooi weer, zodat we een gezellige Hildegardpromenade tussen twee grote schuren in kunnen creëren. Mocht het weer wat tegenzitten, geen probleem, we wijken uit naar de deel.
 • WAAR: Hoendiep 32, Den Horn/ De Poffert. Op de boerderij bij Aad en Corrie Stolwijk, daar waar de geel-witte vlag hangt
 • WANNEER: Zondag 10 juli, viering om 10.30 – uiterlijk 16.00 uur
 • VOOR WIE: Echt iedereen is welkom, kinderen, jongeren, jongvolwassenen, ouderen en alles wat ertussen zit.
 • CATERING: Ja, natuurlijk. Na de koffie is er een lunch en op het eind sluiten we af met een drankje.
 • KOSTEN: Er staat op de boerderij een melkbus waarin u uw vrijwillige bijdrage kunt doen.
 • OPGEVEN: Ja, graag, handig voor de catering. In alle kerken ligt vanaf begin juni een intekenlijst. Bovendien wordt er bij de volgende Vierkant een opgaveformulier bijgevoegd.

Mailen kan ook:
Jozef: corriestolwijk@gmail.com
Walfried: elmo0@ziggo.nl
Nicolaas: drik@hoogstede.com
Salvator: lida.heethuis@gmail.com

Graag naam opgeven, mailadres en/of tel.nr., aantal personen en of u de kerk in Zuidhorn wilt bezichtigen. De deadline is maandag 4 juli.

Lies Ensing, Lida Heethuis, Drik Hoogstede en Corrie Stolwijk.

Meer berichten

“Winterwerk” 2022-2023 Raad van Kerken Zuidhorn

“Winterwerk” 2022-2023 Raad van Kerken Zuidhorn

Via deze link kunt u de digitale versie van het Witte Boekje, het winterwerkprogramma van het seizoen 2022-2023 raadplegen, u leest daar ook hoe zich voor de bijeenkomsten en activiteiten kunt opgeven.  Graag voor 4 oktober 2022 opgeven! Later kan vaak ook nog, maar...

Nationaal verslag synode naar Rome gestuurd

Nationaal verslag synode naar Rome gestuurd

Bron: https://www.rkkerk.nl/ De nationale synthese voor de synode met als thema ‘Voor een synodale Kerk: communio, participatio, missio’ is op 15 augustus 2022 naar Rome gestuurd. De synthese is gemaakt op basis van de rapporten van de zeven bisdommen en het Militair...

Diocesane Retraite naar Thuine

Diocesane Retraite naar Thuine

Diocesane Retraite: Gelukkig die... Over de zaligsprekingen van Jezus en Franciscus. Een tegendraadse benadering voor hen die op zoek zijn naar geluk. In de Bergrede prijst Jezus de armen, de treurenden, de hongerenden en dorstigen zalig. Maar ook de zachtmoedigen, de...