Jouw foto in een fototentoonstelling?

Gepubliceerd op: 15 november 2020

Jouw foto in een fototentoonstelling?

 

 

Rond Kerst en Nieuwjaar zal er in de RK-Nicolaaskerk in Haren een fototentoonstelling worden georganiseerd rond het thema ‘corona en onderweg naar Kerst 2020’. Iedereen, jong en oud, kan deelnemen aan deze expositie en mag daartoe 1 of 2 foto’s aanleveren.
Het onderwerp is breed: wat zie je om je heen i.v.m. corona en onderweg naar Kerst 2020? Denk aan beelden van de lock-down, van de plexiglasschermen, de wereld met de mondkapjes. Maar ook mensen mogen centraal staan, zoals de zieken of alleenstaanden die het extra moeilijk hebben of juist de mooie initiatieven die hen op weg helpen in deze lastige Kersttijd, de kerststal op 1,5 mtr etc.

De ingezonden foto’s worden door de organisatie afgedrukt op een passend formaat op stevig papier en rond nieuwjaar tentoongesteld in de RK-Nicolaaskerk in Haren. Openingstijden worden nog bekend gemaakt via de pers en onze website. Binnen elke leeftijdscategorie zullen zowel de jury als het publiek hun favoriete foto kiezen, die zal worden beloond met een leuke prijs.

Hoe werkt het:
• U woont in Haren of directe omgeving.
• Maak zelf een foto (met een echte camera of gewoon met je mobieltje), alleen eigen foto’s kunnen worden tentoongesteld..
• Onderwerp: alles wat past bij ‘corona en onderweg naar Kerst 2020’. Houdt daarbij wel rekening met de privacy-regels m.b.t. gefotografeerde personen (vraag toestemming voor het maken en tentoonstellen van de foto).
• Stuur maximaal 2 foto’s (kleur of zwart-wit) in digitaal formaat naar: expo.nicolaas@outlook.com (eventueel via wetransfer).
• Inzending vóór dinsdag 15 december.
• Digitaal formaat per foto maximaal 5 MB.
• Daarbij vermeldt u: uw naam en adres of emailadres en tevens uw leeftijdsgroep: tussen 1-12 jaar, tussen 13 – 40 jaar, tussen 40 – 70 jaar, of ouder dan 70.
• Afhankelijk van het aantal inzendingen zal minimaal 1 foto per inzending tentoongesteld worden.

Met uw inzending bent u akkoord dat de foto gebruikt kan worden voor de fototentoonstelling. Leeftijdscategorie wordt vermeld bij foto. De jury bestaat uit leden van de Nicolaasraad. De publieksprijs wordt toegekend op basis van een bezoekers enquête. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijswinnaars ontvangen uiterlijk op 20 januari 2021 per email of post bericht. Verder wordt de winnaar bekend gemaakt op onze website. De winnende foto’s kunnen worden geplaatst in het parochieblad ‘Vierkant’.
Uw naam en contactgegevens zijn alleen bekend bij leden van de organisatie De organisatie behoudt zich het recht voor om foto’s te weigeren die te laat of in een onbruikbaar formaat worden aangeleverd of die mogelijk als aanstootgevend of anderszins ongepast worden beschouwd.

Dit is een initiatief vanuit de Werkgroep Toekomst Nicolaasgemeenschap en Nicolaasraad.

Meer berichten

Woord en Muziek in de Passietijd

Woord en Muziek in de Passietijd

Ook in de Passietijd zullen er weer Woord & Muziekmiddagen zijn: passende muziek en tekst voor de laatste 3 weken van de vastentijd.Op 3 vrijdagmiddagen 19 en 26 maart en Goede Vrijdag 2 april zal van 15.00 tot 15.30 uur dit te beluisteren zijn, zowel online via...

Kind in Kerk Nicolaasgemeenschap

Kind in Kerk Nicolaasgemeenschap

Kind in Kerk, voor de ouders… Wil je als ouder dat je kind op een later moment zijn/haar eigen geloofsweg gaat kiezen? En wil je ook iets aanbieden zodat je kind ergens uit kan kiezen? En wil je dit kunnen combineren met het gezinsleven en drukke weekends? Dan is het...

Protocol: Het nieuwe vieren

Protocol: Het nieuwe vieren

Vieringen in de kerk Met behulp van de richtlijnen van het RIVM en het protocol “Kerkelijk Leven op anderhalve meter’ is er een eigen protocol opgesteld toegespitst op het vieren in onze eigen parochie. Hieronder volgen regels en aanwijzingen die voor u van belang...