Avond over de Bijbel

De Bijbel: ‘Wat is dat voor een boek?’
Wil je meer weten over de bijbel als boek?  Op donderdag 24 januari 2019 is in Musselkanaal een informatieve avond over het belangrijkste geschrift van onze kerk. Over de ontstaansgeschiedenis, verschil tussen Oude en Nieuwe Testament, verschil in gebruik tussen protestantse en katholieke eredienst. En natuurlijk je eigen vragen. Georganiseerd door de Projectgroep Toerusting van het Vicariaat Groningen-Drenthe. Inleiders: diaken Frans Wielens en pastoor Koos Tolboom. Bedoeld voor iedereen actief in de liturgie en catechese en andere geïnteresseerden.  Aanvang 20.00 uur. Locatie: Parochiehuis, Sluisstraat 78 in Musselkanaal. Opgave tot 17 januari via Lisette Winter/Vicariaat Groningen-Drenthe, 050 – 4065888.

E-mail vicariaatgrdr@bisdomgl.nl. Toegang is vrij.
Uitnodigingsfolder Bijbel wat is dat voor boek