Op 4 oktober is er een benefietconcert in de Emmaüskerk. Met dit concert en de maaltijd vooraf steunen we de crowdfunding actie voor een hulphond voor Nancy (18 jaar) uit onze parochie. Met een hulphond kan ze zelfstandiger leven. Voor de hond en alle trainingen is ca €13.000,- nodig.

U kunt tijdens het concert genieten van o.a. het Emmauskoor, Ala Kondre (Surinaams/ Antilliaans koor), Swing AHA (gipsy jazz), “Wally kwartet” e.a. Nog niet alle toezeggingen zijn op dit moment binnen.

Het genieten begint vooraf. Voor slechts €10,- geniet u van een Surinaams/Javaans tweegangen diner. Ook aan vegetariërs is gedacht. Vanaf 18 uur bent u welkom. Opgave vooraf is verplicht. Stuur een e-mail naar piet@vgijssel.nl en geef aan met hoeveel mensen u komt en of u vegetarisch wilt eten.
Het toetje is natuurlijk het concert dat om 20 uur precies begint. Het bijwonen van het concert is gratis.

En als ook u/jij een muzikale bijdrage wilt leveren, geef je dan op voor het Open Podium.

Open Podium
Een belangrijk onderdeel van het programma is het Open Podium. Iedereen die dat wil kan zich opgeven, alleen of met een groepje, om één nummer te presenteren.
Voor informatie en opgave:
Hanneke Meijer, 050-3181919, Hanneke Meijer
Piet van Gijssel, 050-5423892, Piet van Gijssel

Uw/jouw bijdrage als vrijwilliger
Op 4 en 5 oktober moet er van alles gebeuren, zoals het klaar maken van de ruimte, tussendoor opruimen, inschenken van drankjes, verkoop consumptiebonnen, de kerkzaal weer in orde maken, etc.
Uw/jouw bijdrage is zeer welkom.

Opgave bij Piet van Gijssel, 050-5423892, Piet van Gijssel
NB De netto opbrengst gaat volledig naar het goede doel.