Bonifatiusweekend voor jongeren 14, 15 en 16 juni

Het jongerenweekend vindt plaats tijdens de jaarlijkse Bonifatiusdagen, in juni te Dokkum. Het programma is een echt bedevaart-weekend bij Bonifatius en Titus Brandsma. Het thema van het weekend en de Bonifatiusdagen is ‘Zie mij aan’: geïnspireerd door het gebed dat Titus tijdens zijn gevangenschap in de Tweede Wereldoorlog bad.
Vrijdagavond: Ontmoeting met elkaar – Muzikale oecumenische Jongerenontmoeting – ontspanning
Zaterdag: Eucharistie – Inleiding over Z. Titus Brandsma, verzetsheld en inspirator van velen – Inleiding over ‘geloven als jongere in 2019’ – Spel – Pelgrimsmaaltijd – Avond van Barmhartigheid en veel Ontspanning (tijd voor huiswerk/studie).
Zondag: Eucharistie – Processie – ontmoeting.

Meld je vóór 31 mei aan via jongeren@bisdomgl.nl en krijg de vroegboek-korting van € 5 (€30 i.p.v. €35). Kom op verhaal in de prachtige Bonifatiuskapel! Voor RK bedevaarten indertijd door Titus Brandsma en Dokkumer parochianen opgericht. Verblijf samen in het park en maak nieuwe vrienden!

Startactiviteit voor jongeren 15 september i.p.v. 29 september 2019
In september organiseert het Jongeren Platform (JP) weer een leuke activiteit om het schooljaar mee te beginnen. Reserveer de datum vast! We ontmoeten elkaar dit keer in ASSEN!
Wat kun je verwachten?: Eucharistie – ontmoeting