Impulsdag Liturgie 13 oktober

Eens in de twee jaar wordt er een ‘Impulsdag’ georganiseerd voor de voorgangers van Woord- Communievieringen. Op de dag worden handreikingen gegeven voor de vieringen. Dit jaar is de Immanuelparochie aan de beurt om de Impulsdag te organiseren. De voorgangers in avondwaken en de lectoren betrekken we er deze keer ook bij. Alle voorgangers en lectoren zijn van harte welkom om elkaar te ontmoeten en feedback te geven op ieders manier van vieren. Datum: 13 oktober 2018, aanvang 10.15 uur. Locatie: O.L.V. Koningin van de Vrede, Zusterweg 19, 7765 AX Weiteveen.

Programma:
* Inleiding door bisschop mgr. Ron van den Hout: ‘Psalmen in de Bijbel en in de liturgie’.
* 1e workshop: Tjitze T. Tjepkema, pastoor in de Immanuelparochie – Liturgie en volksdevotie.
* 2e workshop: Frans J.M. Wielens, diaken in de Immanuelparochie –
Plek en plaats van de diaken in de liturgie.
* 3e workshop: Joost Jansen, Norbertijn van de Abdij van Berne, prior van de abdij, pastoor van de
parochie Heilige Augustinus en redacteur van Katholiek.nl.
Afsluiting om 15.30 uur met een vesperviering.

Kosten deelname: € 12,50. Opgave graag vòòr 15 september 2018.

Contact organisatie:
Marjan Tholen – Weiteveen – e-mail