Beste allen

Het is zeer jammer dat te moeten melden maar voorlopig gaan alle kerkvieringen niet door.
Aldus is besloten door de bisschoppen in navolging van de maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Een link naar het besluit: https://www.rkkerk.nl/bisschoppen-scherpen-maatregelen-in-verband-met-het-coronavirus-aan/

In concreto betekent dit het volgende:
• Alle zondagsvieringen tot eind maart 2020 gaan niet door.
• Doop- en uitvaartdiensten worden in beperkte kring gehouden. Hierbij gelden aangepaste richtlijnen.
• Bij collectes niet de schaal doorgeven maar een collecte bij de uitgang houden.
• Onderling afstand houden. Elkaar niet de hand schudden maar elkaar op andere wijze begroeten.
• Regelmatig de handen wassen.

De concrete uitvoering van deze maatregelen wordt hierbij overgelaten aan de vier locatieraden.
Graag de nodige acties nemen en bekend maken binnen eigen kring.
We houden jullie van de ontwikkelingen op de hoogte via onze website.

Groet, Ale Jan  Algra (secretaris)

2020-03-12_Persverklaring_Bisschoppen_ivm_corona def