Live uitzending bij landelijke start Actie Kerkbalans!

door | jan 15, 2018 | Nieuws |

KIJK EN DOE MEE. SAMEN PROBEREN WE ACTIE KERKBALANS TRENDING TE MAKEN OP ZATERDAG 20 JANUARI!

Presentator Leo Fijen: ‘ik hoop op heel veel kijkers’

Kijk mee naar spectaculaire live uitzending bij landelijke start Actie Kerkbalans!

Actie Kerkbalans gaat op 20 januari niet alleen plaatselijk van start maar ook landelijk en wel met een spectaculaire live uitzending via Facebook en YouTube vanuit de Pauluskerk in Baarn. De meer dan een uur durende uitzending wordt gepresenteerd door Leo Fijen. Ook worden in deze uitzending de winnaars van de eerste Nationale Fotowedstrijd ‘Jouw Kerk in Beeld’ bekend gemaakt. Kijken dus!

Wie wint de fotowedstrijd?

In de live uitzending wordt contact gelegd met verschillende kerken door heel Nederland om zo alle organiserende en onmisbare vrijwilligers te laten ervaren dat iedereen samen in actie komt voor Kerkbalans. Spannend wordt ook de bekendmaking van de winnaars van de Nationale Fotowedstrijd ‘Jouw Kerk in Beeld’ die dit jaar voor de eerste keer werd georganiseerd. Juryvoorzitter Ramon Mangold zal in drie leeftijdscategorieën namens de jury de winnende foto’s presenteren. Via Facebook kiest het publiek verder bovendien de publiekswinnaar. De foto met de meeste likes sleept deze prijs nog tijdens de uitzending definitief in de wacht.

Leo Fijen: ‘een enorme eer’

Leo Fijen: “Ik vind het een enorme eer dat ik deze uitzending voor Actie Kerkbalans mag presenteren. We maken er met elkaar een extra feestelijke start van. Het is zo belangrijk dat mensen bijdragen voor de plaatselijke kerken, die het bovendien meer dan waard zijn! Ik hoop op heel veel kijkers zaterdag 20 januari en een prachtig begin voor de Actie Kerkbalans als trending topic in 2018.”

Thuis kijken kan natuurlijk ook op de eigen computer, tablet of telefoon. De uitzending begint om 12.15 uur en is te zien via: