Martinusdag en Vormselweekend 2018

by | okt 11, 2018 | Nieuws

Het vormselweekend zal plaats vinden op de mooie locatie van Nijsingh in Appelscha van 9-11 november. Het zaterdagprogramma (10 november) van het weekend zal worden aangepast zodat het ook voor vormelingen die zich niet een heel weekend kunnen vrijmaken interessant wordt om mee te maken: een echte Martinusdag.

Sommige workshops maken plaats voor sport en spel, bij goed weer in het bos, bij minder goed weer in het gebouw van de groepsaccommodatie. De Eucharistieviering met de bisschop vindt plaats aan het einde van de middag in de ontmoetingsruimte. Voor de lunch zullen we net als vorig jaar een lunchpakket aanbieden dat we samen zullen opeten.

De vrijdagavond, zaterdagavond en zondag zijn alleen voor de vormelingen die het hele weekend komen. Dat wordt een ontdekkingsreis naar jezelf, God en een echte kennismaking met alle anderen die gevormd willen worden. Spannende (nacht)spelen, interessante dingen om te leren, mooie momenten om te zingen, te bidden en te vieren. Jongeren uit ons bisdom en jongeren uit andere delen van het land geven leiding aan het weekend en de Martinusdag op zaterdag.

Natuurlijk wordt het een mooie Martinusdag in een heel nieuw jasje. En (als je je toch al een zaterdag vrijmaakt) misschien nog wel een mooier weekend om samen op kamp te gaan met vormelingen uit het hele bisdom. Mocht je kort geleden al gevormd zijn, dan ben je zeker ook welkom.

Is jouw Vormsel al wat langer geleden? Jongeren van 14-30 jaar zijn welkom op:
– het 3e jongerenweekend in Appelscha op 23-25 november 2018

Alle activiteiten voor jongeren worden georganiseerd door het Jongerenplatform. Het vormselweekend en de Martinusdag organiseren we in samenwerking met het team van Are You Ready vormselweekends.

Meer info over kosten en interessante foto’s/filmpjes? Volg ons op:

Facebook Jongeren Bisdom GL
Instagram @jongerenbisdomgl
Info/opgave jongeren@bisdomgl.nl
06 25 24 86 74