Muziek voor de Lijdenstijd – Salvatorkerk Groningen

Op zondag 18 maart 2018 vindt in de Salvatorkerk, aan de Hora Siccamasingel te Groningen, een bijzondere avond plaats met muziek voor de Lijdenstijd. De aanvang is 20.00 uur, de entree is vrij , na afloop is er een deurcollecte.

Uitvoerenden zijn: Schola Gregoriaans Groningen o.l.v. Ton Tromp, het koor Vocare, sopraansoliste Meike Wijma, althoboïsten Bindert Posthuma en Erik Wijma en organist Matthew Schembri. Artistieke leiding heeft Chris Fictoor.

Naast Gregoriaanse gezangen wordt muziek uitgevoerd van JS Bach en er klinken enkele eigentijdse werken onder meer op tekst van Titus Brandsma. Pastor Arjen Jellema leidt de avond in.

De avond is onderdeel van de serie ‘Op adem komen’, die in de Salvatorkerk wordt gehouden rond Allerzielen, in de Adventstijd, de Lijdenstijd en de Meimaand.

Nadere informatie bij:
Chris Fictoor; c.w.a.fictoor@gmail.com; 06-53799635.
Gea Ettema; kerkmuzieksalvator@gmail.com; 050 – 5014390