Concert Roder Jongenskoor in Nicolaaskerk

Zondagmiddag 3 maart 2019 zingt het Roder Jongenskoor in de Nicolaaskerk ‘Music from England and abroad’! De toegang is gratis, na afloop is er een collecte bij de uitgang. Vanaf 14.30 uur is de kerk open; het concert begint om 15.00 uur.
Op het programma staat zowel muziek van Britse bodem als muziek afkomstig van het Europese continent. Britse componisten zijn o.a. Purcell, Brewer, Wesley, Watson en Rutter. En in hetzelfde programma zingen zij ook werken van Bach, Handel, Mendelssohn en Palestrina. Kortom, een programma met een zowel Engels als Europees tintje.
Naast het gehele koor zult u ook kunnen luisteren naar verschillende solistische bijdragen van zowel de jongens als de mannen. Deze afwisseling draagt bij aan een gevarieerd programma, waarbij koorwerk uit verschillende muziekstijlen te horen zal zijn.
Dit mag u niet missen! De concertwerkgroep en Nicolaasraad verwelkomen u graag!