Pelgrimage naar de Eeuwige Stad

Pelgrimeren is ontmoeten, samen vieren, samen delen en je geloof verdiepen. Gaat u mee op zoek naar de roots van ons katholiek geloof? Sinds de middeleeuwen gaan duizenden Christenen ieder jaar op pelgrimage met Rome voor velen als eindbestemming. Rome is de belangrijkste stad van Italië en de zetel van de paus. We gaan op zoek naar de verhalen achter mozaïeken, mythes en martelaren. En bezoeken de mooiste basilieken en kathedralen te zien. Ga mee om elkaar betekenisvol te ontmoeten en de roots van ons katholiek geloof te ontdekken. We gaan op bezoek bij de paus!
In de herfstvakantie van 20 t/m 27 oktober a.s. organiseren we vanuit de Heilige Jacobusparochie een pelgrimsreis naar Rome. Voor ALLE parochianen van het bisdom, jong en oud.

Eerder organiseerden we reizen naar Lourdes, Polen, Israël, enz. We hopen dat velen nu meegaan in het voetspoor van Petrus naar Rome. De reis is per Royal Class touringcar. Naast Rome doen we een aantal andere prachtige steden aan. De pastorale begeleiding is in handen van pastoor Marco Conijn.

Voor opgave en meer informatie: Wilfred Manning (reisleider), tel. 06-81056653. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar!