Salvatorgemeenschap

Viering Salvatorkerk 65 jaar

by | 24 juli 2017 | Salvatorgemeenschap |

65 jaar San Salvatorkerk

Op 16 juli kreeg de kerkdienst, in wat heden ten dage heet de Heilige Hildegardparochie van Bingen Parochie locatie Salvator, de titel mee “San Salvatorkerk door de tijd heen”.

Reden hiervoor was: de Salvatorkerk bestond 65 jaar. Een feest waard. De kerk binnenkomend was dit dan ook gelijk te zien. Versiering die een beeld gaf van de voorbije 65 jaar. Een liturgie waaraan drie koren deelnamen met liederen die een beeld gaven van de ontwikkeling in de afgelopen decennia: Gregoriaans (vroeger), spirituals, Taizé, en de huidige GVL.

Na afloop was er een gezellig samenzijn georganiseerd. En gezellig was het! Koffie met wat lekkers, dit laatste werd door de jeugd uitgedeeld. Tussendoor lieten een aantal dames en heren de veranderde mode/kleding van de kerkgangers zien. Dit gaf veel reacties als “oh ja, dat droeg ik ook”.

Onder het genot van een drankje en een hapje was er het Rad van Avontuur met hier en daar grote hilariteit over de gewonnen prijs.

Kortom een waar feest, goed verzorgd door een aantal vrijwilligers . Waarvoor dank en hulde.

Ria Elzinga – de Kleijn

U kunt hier kunt u het fotoalbum inzien.