Vastenwandeling – zaterdag 23 maart 2019 – Weiteveen
Van harte nodigen we iedereen uit de Vastenwandeling met ons mee te wandelen door het mooie natuurgebied Bargerveen in Weiteveen. We lopen een andere route dan in 2018. Door de bouw van de schaapskooi en het deels nieuw ingerichte natuurgebied is het gebied rond Weiteveen nog mooier geworden.

De Vastenwandeling is een sponsortocht dat wil zeggen dat de deelnemers zich laten sponsoren of zelf een bedrag geven om met de Vastenwandeling mee te mogen lopen; de opbrengst is bestemd voor één van de doelen van Vastenactie van de parochie Immanuel: projecten van Stichting Omwana Uganda die hulp bieden aan alleenstaande moeders en hun kinderen in Oeganda.

U kunt kiezen uit twee afstanden: 5 of 10 kilometer.
De gezamenlijke start is om 10.00 uur, we vertrekken in één groep.
Vanaf 9.00 uur staat de koffie klaar en ook na de wandeling kunt u een kop koffie of thee drinken en een broodje eten.

De organisatie stelt het op prijs als u zich vooraf aanmeldt in verband met de catering. Ook op 23 maart kunt u zich vanaf 9.00 uur aanmelden en inschrijven bij RK Kerk, Zusterweg 19, 7765 AX Weiteveen.
Dankzij sponsoring door een bakker en diverse supermarkten hebben we al 5 jaar geen deelnamekosten gevraagd en komt uw bijdrage geheel ten goede aan Stichting Omwana Uganda; ook dit jaar hopen wij een beroep te mogen doen op deze middenstanders.

Aanmelden voor de Vastenwandeling kan bij:
Gerard Steffens, Coevorden tel. 0524 – 51 38 30 g.h.steffens@xs4all.nl
het secretariaat in Weiteveen tel. 0524 – 54 12 76 olv.parochie@hetnet.nl
of bij Marjan Tholen – Platzer tel. 0591 – 30 39 45