Nieuwsbrief kerst 2020

Gepubliceerd op: 18 december 2020

Beste parochianen van de St. Jozef,

De Nederlandse bisschoppen hebben 16 december 2020 besloten dat landelijk de vieringen tijdens Kerstavond niet doorgaan. De Jozefraad en het pastoresteam hebben besloten de Dolp-viering die gepland stond op Kerstavond naar zondag 27 december te verplaatsen (3e Kerstdag) om 9.30 uur. Indien u deze viering wilt volgen kunt u zich aanmelden bij Carien Denissen via cdenissen61@gmail.com of 06-15273756. Een mondkapje is bij binnenkomst en vertrek vereist. Het ophouden van het mondkapje wordt geadviseerd.

 

  • Zondag 20 december om 9.30 uur DOLP door Marlies Bosch en Carien Denissen. Thema: ‘Een koning verwachten’.  Cantors: Nel van Kruining en Evadien Verleun.
  • De gezinsviering op 1e kerstdag om 9.30 uur is vol. U kunt op een wachtlijst (indien iemand vanwege een verkoudheid moet afzeggen).
  • Zondag 27 december om 9.30 uur DOLP door Wieke Schimmel en Henriët Lases. Thema: ‘Hoop in donkere tijden’.  Cantors: Elisa Noordermeer en Willem Veldkamp.
  • Donderdag 31 december 19.30 uur Oudejaarsvesper door Corina Segers en Joachim Bekkering. Cantors: Henriët Lases en Sjaan van Winden.
  • Zondag 4 januari om 9.30 uur Eucharistieviering met Pastoor Jellema. Driekoningen. Cantors: Nel van Kruining en Evadien Verleun.

Meer berichten

Sint-Jozef – een wettelijke vader

Sint-Jozef – een wettelijke vader

Sint-Jozef – een wettelijke vader Paus Franciscus heeft dit jaar als een Jozefjaar uitgeroepen. Hij heeft er een brief over geschreven: Patris Corde, Met het hart van een vader (8 december 2020). Het is namelijk 150 jaar geleden datZ. paus Pius IX in 1870 Sint-Jozef...

Kinderen actief in Zuidhorn

Kinderen actief in Zuidhorn

De kinderen van de Jozefgemeenschap zijn in 2020 niet alleen maar thuisgebleven, er zijn toch heel wat activiteiten geweest. Kijk voor een overzicht op de kinderpagina van onze website.   De foto bovenaan deze pagina is 21 februari (2021) gemaakt tijdens de...

Jongeren actief in Zuidhorn

Jongeren actief in Zuidhorn

De jongeren van de jongerencatechese, locatie Jozef in Zuidhorn, zijn ook in 2020 actief gebleven, ondanks alle beperkingen door corona. Sinterklaas vieren (was nog 2019), kerstacties, maar jammer genoeg geen jongerenviering dat jaar. Kijk op de jongerenpagina voor...