Nieuwsbrief kerst 2020

Gepubliceerd op: 18 december 2020

Beste parochianen van de St. Jozef,

De Nederlandse bisschoppen hebben 16 december 2020 besloten dat landelijk de vieringen tijdens Kerstavond niet doorgaan. De Jozefraad en het pastoresteam hebben besloten de Dolp-viering die gepland stond op Kerstavond naar zondag 27 december te verplaatsen (3e Kerstdag) om 9.30 uur. Indien u deze viering wilt volgen kunt u zich aanmelden bij Carien Denissen via cdenissen61@gmail.com of 06-15273756. Een mondkapje is bij binnenkomst en vertrek vereist. Het ophouden van het mondkapje wordt geadviseerd.

 

  • Zondag 20 december om 9.30 uur DOLP door Marlies Bosch en Carien Denissen. Thema: ‘Een koning verwachten’.  Cantors: Nel van Kruining en Evadien Verleun.
  • De gezinsviering op 1e kerstdag om 9.30 uur is vol. U kunt op een wachtlijst (indien iemand vanwege een verkoudheid moet afzeggen).
  • Zondag 27 december om 9.30 uur DOLP door Wieke Schimmel en Henriët Lases. Thema: ‘Hoop in donkere tijden’.  Cantors: Elisa Noordermeer en Willem Veldkamp.
  • Donderdag 31 december 19.30 uur Oudejaarsvesper door Corina Segers en Joachim Bekkering. Cantors: Henriët Lases en Sjaan van Winden.
  • Zondag 4 januari om 9.30 uur Eucharistieviering met Pastoor Jellema. Driekoningen. Cantors: Nel van Kruining en Evadien Verleun.

Meer berichten

Vieringen in de Sint-Jozefkerk met coronamaatregelen

Vieringen in de Sint-Jozefkerk met coronamaatregelen

Elke zondag worden er vieringen gehouden worden in de eigen Jozefkerk. Overigens kunt u elke zondag om 9.30 uur de viering in de Nicolaaskerk blijven volgen via de livestream. Maar… er zijn wel de nodige maatregelen nodig. Er mag maar een beperkt aantal mensen...

Protocol: Het nieuwe vieren

Protocol: Het nieuwe vieren

Per 1 juni 2020 zijn er weer vieringen in de kerk mogelijk. Om te kunnen starten is er op parochieel niveau (Hildegardparochiebestuur) en op locatieniveau (locatieraden en een gezamelijk bijeenkomst met een afvaardiging hiervan) overleg geweest. Met behulp van de...

Geen publieke vieringen op Kerstavond

Geen publieke vieringen op Kerstavond

De Nederlandse bisschoppenconferentie heeft op 15 december naar aanleiding van de indringende toespraak van minister-president Mark Rutte met pijn in het hart besloten dat in de Rooms-Katholieke kerken dit jaar op kerstavond geen publieke vieringen, zoals de nachtmis,...