Vervolg Praktijkcursus Geloofscommunicatie 2021

Gepubliceerd op: 14 oktober 2021

Zaterdag 2 oktober jl. was de herstart van onze Cursus Geloofscommunicatie. Die staat in het teken van praktijksamenwerking dit najaar voor een multimedia productie Kerstspecial ’21 ‘Opnieuw beginnen’. Het startprogramma in Hoogeveen was voor breed publiek interessant en zowel fysiek als online te volgen. Terugkijken kan via Youtube (zie link hieronder).

 • Financieel aanbod Smartphone filmtraining
  De online Smartphone praktijktraining (filmpjes maken & monteren met je mobiele telefoon) op 27/10 en 11/11 is op 2 oktober nader toegelicht door mediatrainer Rob Freijssen. Zie de terugkijk link. Wie geïnteresseerd is` vindt in de bijlagen een financieel aantrekkelijk aanbod voor deelnemers! Aanschaf randapparatuur wordt vergoed. Ook toegankelijk voor deelnemers in bisdom Haarlem-Amsterdam.
 • Multimedia cursus Kerstspecial bisdomblad ‘’Opnieuw beginnen’’
  In de bijlage ook info over de cursusaanpak van de Kerstspecial ’21 dit najaar. Dit richt zich met name op parochiedeelnemers in het noordelijk bisdom Groningen-Leeuwarden. Maar voel je vrij om mee te doen!
 • Terugkijk link startprogramma 2 oktober jl.:
  Klik op de link en je krijgt een menu/playlist Youtube met de 6 live-stream presentaties in Hoogeveen.
  https://youtube.com/playlist?list=PLgKnHsmx10LiwYMk8mjmxEBgrbzotGwzd

Aanmeldingen voor de vervolgactiviteiten kan tot en met uiterlijk 20 oktober a.s. bij Lisette Winter: l.winter@bisdomgl.nl.

Mocht je je al aangemeld hebben voor de cursus Multimedia Kerstspecial bisdomblad ‘Opnieuw beginnen’ dan hoef je je daar niet opnieuw voor aan te melden.

Hartelijke groet,
Lammert de Hoop
Cursus Leider Geloofscommunicatie
Bisdom Groningen-Leeuwarden
Tel.: 06 – 109 14 645

Meer berichten

XVIe Gewone Bisschoppensynode

XVIe Gewone Bisschoppensynode

XVIe Gewone Bisschoppensynode voorbereid op bisdomniveau – synodaal proces Om de paar jaar wordt in Rome een synode gehouden. Dat is een vrucht van het Tweede Vaticaans Concilie dat voor de lokale bisschoppen een grotere rol zag weggelegd. Het leiden van de Kerk...

The Climate Miles

The Climate Miles

Loop een stukje mee naar Glasgow Op 1 november start in Glasgow de klimaattop van de VN over de klimaatveranderingen en de problemen die daardoor ontstaan. Volgens Urgenda zijn daar oplossingen voor, maar erkennen we de urgentie niet genoeg en zouden we ons meer...

Vieringen in de Sint-Jozefkerk met coronamaatregelen

Vieringen in de Sint-Jozefkerk met coronamaatregelen

Elke zondag worden er vieringen gehouden worden in de eigen Jozefkerk. Overigens kunt u elke zondag om 9.30 uur de viering in de Nicolaaskerk blijven volgen via de livestream. Coronaregels vanaf 26 september De richtlijnen op onze Jozeflocatie Zuidhorn zijn met ingang...