“Winterwerk” 2022-2023 Raad van Kerken Zuidhorn

Gepubliceerd op: 13 september 2022

Via deze link kunt u de digitale versie van het Witte Boekje, het winterwerkprogramma van het seizoen 2022-2023 raadplegen, u leest daar ook hoe zich voor de bijeenkomsten en activiteiten kunt opgeven. 

Graag voor 4 oktober 2022 opgeven!

Later kan vaak ook nog, maar bepaalde activiteiten hebben een maximum aantal deelnemers. Aanmelden is extra belangrijk in verband met eventuele corona-maatregelen. Lettend op de grootte van de ruimtes, ventilatie, onderlinge afstand en het maximumaantal personen houden wij rekening met deze maatregelen.

 

De activiteiten –behalve het toneelstuk en het kloosterweekend – zijn gratis, maar u moet wel zelf koffie of thee betalen. En een vrijwillige bijdrage komt altijd van pas.

Vervoer: bij slecht weer of wanneer u slecht ter been bent kunt u contact opnemen met de inleider of bovenstaand mailadres. Wij proberen dan vervoer te regelen.

De onderwerpen van dit seizoen staan hieronder vermeld.

1 Stiltebijeenkomsten

2 Cursus geloofsopvoeding

3 Lectio Divina

4 Van alfa tot omega

5 Meditatiegroep: groen en gelovig leven

6 Titus Brandsma

7 Winteravondtoneel: Hoge Nood

8 De keuze van Beatrice

9 Boekbespreking: De glazen kamer

10 Film: Corpus Christi

11 Ionaviering voorbereiden

12 Groninger grafcultuur in de open lucht

13 Poëzie lezen

14 Het toekomstige in het Nieuwe Testament

15 Het kruis van San Damiano

16 Kloosterweekend in Egmond-Binnen

17 Rondje kerkbezoek

18 Geld en Go€d

 

 

Meer berichten

Tienerweekenden in 2023

Tienerweekenden in 2023

RK Tienerweekenden in 2023 Na de geslaagde tienerweekenden van het afgelopen jaar heeft het Jongerenplatform voor 2023 weer twee fantastische tienerweekenden gepland! Ook deze weekenden zullen bij de Blauwe Zusters in Heiloo zijn. In de weekenden van 28 -30 april en...

Jongerenactiviteit 5 maart 2023

Jongerenactiviteit 5 maart 2023

Trampoline springen in Heerenveen Op 5 maart gaan we met z’n allen trampoline springen in Heerenveen! We hopen weer met vele jongeren aanwezig te zijn! Om tien uur beginnen we met de Eucharistieviering waarna we lunchen, catechese hebben en vervolgens vertrekken om te...