Informatieavond reis naar Lourdes

Volg de parochie ook op sociale media:

Gepubliceerd op: 26 maart 2024

Informatieavond Pelgrimstocht naar Lourdes in de Emmauskerk

Van 19 t/m 27 september is er een mogelijkheid om deel te nemen aan een pelgrimstocht naar Lourdes.

OP vrijdag 12 april, om 19.00 uur, in de Emmauskerk, Ra 4 is er een vrijblijvende informatiebijeenkopmst voor belangstellenden.

9-daagse busreis naar Lourdes – 19 t/m 27 september

Voor de parochie H. Franciscus van Assisi in Assen organiseert Tom van der Wee in samenwerking met Het huis van de Pelgrim een pelgrimstocht naar Lourdes, waarbij een beperkt aantal deelnemers uit onze parochie kan aansluiten. De reis is per luxe bus (met toilet).
Deze manier van reizen is alleen geschikt voor mensen die mobiel zijn en geen zorg nodig hebben.
Degenen die wel zorg nodig hebben kunnen waarschijnlijk gebruik maken van parallel vervoer per zorgbus, onder begeleiding van zorgvrijwilligers. Zij slapen en eten in een apart zorghotel, maar kunnen zich voor het dagprogramma bij de groep aansluiten.

Kosten

Op basis van vol pension in een tweepersoonskamer: € 1.025 per persoon, Toeslag 1-persoonskamer: € 280 (onder voorbehoud van prijsstijgingen en gewijzigde toeslagen)

Reisroute
  • 1e dag: aankomst in Lisieux voor overnachting
  • 2e dag: bezoek aan Lisieux en naar Niort voor overnachting
  • 3e dag: vertrek naar Lourdes en lunch in Lourdes
  • 4e t/m 7e dag: verblijf in Lourdes
  • 8e dag: vertrek naar Nevers voor bezoek klooster en overnachting
  • 9e dag: terugreis naar Nederland

In Lourdes kunt u zich samen met alle andere deelnemers aansluiten bij het gezamenlijk programma dat de reisorganisaties aanbieden.

De busreis wordt begeleid door een ervaren reisleider en een pastoraal werker.

 Informatieavond

Op vrijdag 12 april, om 19.00 uur, in de Emmauskerk, Ra 4,

zal Tom van der Wee uit Assen de reis presenteren en belangstellenden uitgebreid verder informeren. Deze avond is geheel vrijblijvend en open voor alle geïnteresseerden.

Meer berichten

Pinksternoveen 17 mei – Emmauskerk

Pinksternoveen 17 mei – Emmauskerk

Oproep viering Pinksternoveen in de Emmauskerk in Groningen Het Pinksternoveen is een negendaags gebed van Maria en de apostelen na de Hemelvaart van Jezus. Het wordt op 17 mei gebeden in alle Nederlandse bisdommen door verschillende groepen, verbonden door Charis. In...

Vier.nu Pasen

Vier.nu Pasen

www.Vier.nu is de website over de belangrijke christelijke hoogfeesten. De site roept in de Veertigdagentijd iedereen op om zoveel mogelijk Pasen te vieren in de eigen plaatselijke Kerk. Voor onze parochie  staat vieringenrooster online. Daar kunt u zien welke...

Bedevaart naar Lourdes 19-27 september

Bedevaart naar Lourdes 19-27 september

Vooraankondiging: Bedevaart naar Lourdes 19-27 september De bedevaart op 13 april naar Bolsward ter verering van de reliek van de H. Bernadette is een mooie voorbereiding voor een langere bedevaart naar Lourdes. Daar kunt u met eigen ogen de grot aanschouwen waar...